Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Inhousedag De Nederlandsche Bank

May 21 @ 11:00 - 17:00

Free

📢 Ontdek de financiële wereld met De Nederlandsche Bank 📢

 

Ben jij een student met interesse in financiën en economie? Dan nodigen we jou van harte uit voor de inhousedag bij DNB in Amsterdam!

 

Tijdens deze dag krijg je de kans om een dieper inzicht te krijgen op de financiële afdeling op het hoofdkantoor van De Nederlandsche Bank. 

Het programma is zorgvuldig samengesteld om jou een kans te geven om je netwerk uit te breiden en jezelf te ontwikkelen.

 

11:00 – 12:00 Bij aankomst word je ontvangen met een kopje koffie of thee, maak tijdens dit moment kennis met medestudenten.

12:00 – 13:00  Lunch georganiseerd door DNB 😋

13:00 – 16:30 Tijdens het programma duik je in de kern van actuele financiële vraagstukken. Experts van DNB nemen je mee in hun ervaringen, delen praktijkvoorbeelden, bespreken belangrijke trends in de economie en bieden een kijkje in hun dagelijkse werkzaamheden in drie sessies.

16:30 – 17:30 Geniet van een gezamenlijke afsluiting waarbij je kunt napraten met onze economen en andere professionals. Dit is je kans om vragen te stellen en direct meer te leren over wat werken bij DNB kan inhouden.

 

Let op, de plaatsen zijn beperkt!

 

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op onze inhousedag en samen de fascinerende wereld van de financiën te ontdekken. Tot 21 mei!

Details

Date:
May 21
Time:
11:00 - 17:00
Cost:
Free

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available