Missie & Visie

Onze van origine Turkse studentenvereniging is toegewijd aan het creëren van een inclusieve en welkome gemeenschap voor studenten van alle achtergronden. We geloven dat diversiteit en inclusie ons in staat stellen om een breder scala aan perspectieven en ideeën te verkennen, wat leidt tot een rijkere leerervaring voor onze leden. We zijn vastbesloten om een positieve en duurzame impact te hebben op onze leden, universiteit en gemeenschap door onze missie en visie te realiseren.

De kernwaarden die centraal staan bij Anatolia zijn:

Toegankelijkheid: Anatolia streeft ernaar een vereniging te zijn die voor iedereen toegankelijk is en open staat voor initiatieven en invloeden van buiten de organisatie.

Ontwikkeling: Anatolia waardeert de groei en ontwikkeling van haar leden en is voortdurend bezig met het verbeteren van haar eigen prestaties.

Missie: Studentenvereniging Anatolia is toegewijd aan het versterken van de academische en professionele groei van haar leden, evenals het creëren van een sterk en hecht gemeenschapsgevoel onder leden en studenten.

Visie: Onze visie als studentenvereniging Anatolia is om een toonaangevende en inspirerende rol te spelen in de academische, sociale en professionele groei van onze leden. We streven ernaar om onze leden te voorzien van kwalitatief hoogstaande programma’s en activiteiten die hen in staat stellen om hun vaardigheden te ontwikkelen, hun netwerk uit te breiden en zich voor te bereiden op hun toekomstige carrière.

Professionaliteit: Anatolia streeft naar hoge kwaliteit en professionaliteit in het aanbieden van haar diensten en activiteiten voor studenten, de faculteit en het bedrijfsleven.