Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Inhousedag De Nederlandsche Bank

June 7, 2023 @ 14:30 - 17:30

Free

Ontdek de wereld van financiën en beleef een unieke ervaring tijdens de inhousedag georganiseerd door SV Anatolia bij De Nederlandsche Bank!

Ben jij een ambitieuze student die geïnteresseerd is in de dynamische wereld van bankieren en financiën? Wil je graag een voorsprong krijgen in je carrière en direct in contact komen met professionals uit verschillende vakgebieden? Dan is deze inhousedag de perfecte gelegenheid voor jou!

Tijdens deze inspirerende dag krijg je de kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij De Nederlandsche Bank, een van de meest invloedrijke financiële instellingen van Nederland. Je zult worden ondergedompeld in een omgeving vol expertise, waar je kunt leren van ervaren werknemers en hun inzichten kunt delen.

Het hoogtepunt van de dag is het unieke netwerkevenement, waar je de gelegenheid hebt om te spreken met werknemers uit diverse takken van het bedrijf. Of je nu geïnteresseerd bent in bankieren, toezicht, monetair beleid, financiële stabiliteit of een ander aspect van het financiële landschap, je zult zeker waardevolle connecties kunnen leggen.

De inhousedag wordt gehouden in een informele en toegankelijke sfeer, waarbij de dresscode business casual is. Dit biedt je de gelegenheid om jezelf op een professionele manier te presenteren en tegelijkertijd comfortabel te voelen.

Grijp deze unieke kans om je professionele netwerk uit te breiden, je kennis te verdiepen en je carrièrepad vorm te geven. SV Anatolia en De Nederlandsche Bank heten je van harte welkom op deze inspirerende inhousedag. Schrijf je snel in en zorg ervoor dat je erbij bent op deze onvergetelijke dag!

 

Datum: woensdag 7 juni 2023

Tijd: 14:30 uur – 17:30 uur

Locatie: Spaklerweg 4, 1096 BA Amsterdam

Aanmelddeadline: donderdag 1 juni 23:59 uur

Verzamelen: voor het kantoor van DNB om 14:30 uur

Details

Date:
June 7, 2023
Time:
14:30 - 17:30
Cost:
Free

Organiser

Anatolia
Email
info@svanatolia.nl

Venue

DNB
Spaklerweg 4
Amsterdam, 1096 BA Netherlands
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available