Van Doorne

Van Doorne

Vervolg | Blijft dichtbij

Mensen en organisaties in hun kracht zetten en samen bouwen aan verantwoorde, duurzame oplossingen: dat is onze missie, en die zie je terug in het hele kantoor. Van de manier waarop we samenwerken tot de idealistische organisaties die we ondersteunen. Daarom heb je de vrijheid om jezelf te zijn, initiatieven te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen.

Van Doorne is een toonaangevend, onafhankelijk Nederlands kantoor. Met zo’n 220 advocaten, notarissen en belastingadviseurs adviseren wij onze cliënten al ruim 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waar mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Een vraag vanuit verschillende perspectieven bekijken vereist creativiteit en een open geest. Daarom waarderen wij diversiteit. Dit leidt tot betere oplossingen voor onze klanten. Als ze succesvol kunnen opereren, hebben we ons doel bereikt.

Gaat verder en blijft dichtbij

Het effect van onze aanpak komt tot uiting in prestigieuze prijzen en hoge rankings. Maar belangrijker nog: wij waarderen de waardering van onze opdrachtgevers, voor wie wij vaak al jaren werken, voor de persoonlijke relatie, aandacht en betrokkenheid. Van Doorne gaat verder en blijft dichtbij. Dit is in de eerste plaats een belofte aan onze klanten, maar ook aan onszelf en aan nieuwe talenten.

Jouw carrière, jouw verantwoordelijkheid

Denk jij dat je na je studie klaar bent met studeren? Bij Van Doorne ben je dat nooit! Met juridisch inhoudelijke cursussen, jurisprudentielunches, studiedagen, trainingen en seminars houden we je continu betrokken en leggen we de basis voor een succesvolle juridische carrière. Zowel tijdens je stage als daarna investeren we in jouw ontwikkeling. Dit doen we samen: Van Doorne geeft jou de tools om verder te groeien, maar het initiatief ligt bij jou.

Talenten

Werken bij Van Doorne betekent werken aan je eigen ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een stageplek, net bent afgestudeerd of toe bent aan de volgende stap in je carrière. Bij Van Doorne zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde individuen. Wij zijn op zoek naar stagiaires, juristen-stagiairs, kandidaat-notarissen en belastingadviseurs die het beste uit zichzelf willen halen. Die ambitieus genoeg zijn om kansen te zien en te grijpen en zelf initiatief te nemen.

Voor de mogelijkheden

kijk op: www.vandoorne.com/werkenbij\Voor informatie kun je contact opnemen met onze recruiter:
Danique Buermans
T. + 31 (0)20 6789 394
M. + 31 (0) 6 15 59 21 84
mail: buermans@vandoorne.com