Simmons & Simmons

Simmons & Simmons Amsterdam: net even anders op de Zuidas

Een collegiale, energieke sfeer en een persoonlijke aanpak: stap binnen bij Simmons & Simmons Amsterdam en je merkt meteen dat wij het graag net even anders doen. Ja, we zijn gevestigd op de Zuidas en ja, we zijn onderdeel van het internationale Simmons & Simmons netwerk van ruim 20 advocatenkantoren, maar in ons handelen en onze aanpak zijn we verrassend Nederlands: nuchter en ondernemend, betrokken en innovatief. Zo realiseren wij onze groeiambitie.

Pas jij hier?

Bij Simmons & Simmons werken we in vier praktijkgroepen (Corporate & Commercieel, Geschillenbeslechting, Arbeid en Financiële Markten) voor cliënten uit diverse sectoren. Hoe divers de achtergrond en expertise ook is, onze 140 collega’s zijn zonder uitzondering getalenteerde, gepassioneerde en proactieve professionals. Samen vormen we een hecht team dat kansen durft te creëren en te grijpen. Pas jij hier? Ben jij net zo getalenteerd, gedreven en ondernemend? Wil jij leren en groeien in een uitdagende omgeving? Dan zouden wij een match kunnen zijn.

Alle aandacht voor jouw ontwikkeling

Bij Simmons & Simmons wordt inzet beloond: in ruil voor jouw inzet geven wij jou vanaf dag één alle ruimte om jezelf zo goed en zo snel mogelijk te ontwikkelen, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Hierdoor kom je direct te werken in een hecht team dat past bij jouw talent, passie en persoonlijkheid en kun je altijd rekenen op een ervaren collega om mee van gedachten te wisselen. Daarnaast bieden wij je diverse cursussen en trainingen aan die aansluiten bij elke nieuwe stap in jouw carrière, bijvoorbeeld via onze eigen Simmons & Simmons Development School en onze internationale Simmons Promotions Schools. Uiteraard staan ​​de eerste drie jaar vooral in het teken van je beroepsopleiding (NoVA, NOB, KNB), waarbij advocaten ook de Law Firm School volgen.

Studentenstage en werkstudentschap

Ook tijdens je studie kun je Simmons & Simmons Amsterdam uitgebreid leren kennen. Wij hebben de schaalgrootte om u maatwerk te bieden binnen uw voorkeursgebied. Je kunt bij ons het hele jaar door solliciteren voor een studentenstage of stage in de juridische, fiscale of notariële praktijk. Hierdoor krijg je alle kansen om je eerste professionele stappen te zetten en ons kantoor in al zijn facetten te leren kennen. Als stagiair of werkstudent ga je direct volop aan de slag en voer je verschillende taken uit, van jurisprudentie en literatuuronderzoek tot het bijwonen van zittingen en vergaderingen. Bij een studentenstage hoort ook een presentatie aan je collega’s over een zelfgekozen vakonderwerp. En uiteraard neem je als stagiair of werkstudent ook deel aan inhoudelijke evenementen en informele activiteiten, zoals de wekelijkse kantoorborrel. Zo weten we precies wat we aan elkaar hebben en of we goed bij elkaar passen.

Geef jouw carrière een vliegende start

Meer weten over werken bij Simmons & Simmons Amsterdam? Bezoek onze website joinsimmons.com voor meer informatie over studentenstages, stages en vacatures, of neem contact op met onze recruiter Stephanie Versteeg. Je kunt haar bereiken op 020 722 2517 of via stephanie.versteeg@simmons-simmons.com.

Volg ons ook op Instagram, Facebook en LinkedIn voor het laatste nieuws, actuele vacatures en aankomende evenementen.