Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vrouwendag

April 18 @ 08:00 - 17:00

Free

Vrijdag 8 maart is de Internationale Vrouwendag! Om de erkenning en waardering van vrouwen in kaart te brengen zal Anatolia vrouwendag vieren aan de hand van een gastspreekster. Onze gastspreekster van dit jaar is Mr. Feride Tosun! Feride Tosun zal op deze avond een verhaal vertellen over haar succesverhaal. 

 

Mr. Feride Tosun is gekozen tot een van de beste strafrechtadvocaten in de jaren 2016 en 2017. Mr. Tosun heeft haar master Criminal Law behaald op de Vrije Universiteit Amsterdam. Mr. Feride Tosun heeft meegedaan aan het programma Misdaad Advocaten en heeft het programma The Genius gewonnen. Op dit moment is ze een ervaren en deskundige advocaat die uitsluitend strafzaken behandelt. Begin 2019 is zij haar eigen advocatenkantoor genaamd Tosun Advocatuur gestart.

 

Tijdens dit evenement zal Mr. Feride Tosun haar verhaal vertellen over haar pad naar succes en de uitdagingen hiervan als vrouw zijnde. Haar ervaringen met het overwinnen van uitdagingen en het behalen van succes als vrouw in een veeleisend vakgebied kunnen zowel motiverend als leerzaam zijn voor de aanwezigen. Het delen van haar verhaal en het bieden van tips kan anderen inspireren om hun doelen na te streven. 

 

Graag zien wij iedereen tijdens deze mooie avond!

Aanmelden kan via de link in bio of via www.svanatolia.nl/events/vrouwendag

 

📅 Datum: Vrijdag 8 maart

🕡 Inlooptijd: 18:30 uur Begintijd 19:00 Eindtijd: 21:00 uur 

📍 Locatie: Hoofdgebouw 02A33, Vrije Universiteit Amsterdam

✉️ Toegang: Gratis

🌐 Voertaal: Nederlands

🖋️ Aanmelden: www.svanatolia.nl/event/vrouwendag

Details

Date:
April 18
Time:
08:00 - 17:00
Cost:
Free

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available