Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sohbet

June 12 @ 19:00 - 21:00

Free

Woensdag 12 juni is alweer onze laatste sohbet avond van dit academisch jaar! De sohbet zal worden gehouden door onze spreker Eyyub Aydın. 

 

Ustadh Eyyub heeft zijn studies gevolgd op het gebied van Islamitische wetenschap en economie. Momenteel werkt hij als eerstegraads docent economie. Daarnaast verzorgt hij ook lezingen in verschillende moskeeën in Amsterdam. De kennis over Islamitische wetenschap heeft hij opgedaan via de opleiding Islamitische theologie en de traditionele medresseh-methodiek, waarbij hij les heeft gekregen van bevoegde docenten. Op beide gebieden is hij nog actief met het studeren.

 

Het onderwerp van de sohbet zal gaan over Sılah-i Rahim. Dit houdt in de familiebanden en de dagelijkse praktische sunnah (tasavvuf).

 

Tijdens deze bijeenkomst zullen we de volgende punten behandelen:

  • Waarde van familiebanden
  • De overleveringen over familiebezoeken
  • Als moslim binnen familiekringen

 

Ben jij geïnteresseerd in de sohbet avond? Dan kun je je aanmelden via de link in onze bio of via www.svanatolia.nl/event/sohbet

 

📅 Datum: Woensdag 12 juni

🕡 Begintijd: 19:00 uur Eindtijd: 21:00 uur 

📍 Locatie: VU Hoofdgebouw, lokaal volgt nog

✉️ Toegang: Gratis

🌐 Voertaal: Nederlands

🖋️ Aanmelden: www.svanatolia.nl/event/sohbet

Details

Date:
June 12
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
Free

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available