Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Deloitte Inhousedag

November 1, 2023 @ 12:00 - 17:00

Free

🚀 Ontdek je carrièrekansen met Deloitte! 🚀

Ben je klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen? SV Anatolia nodigt je uit voor een exclusieve inhousedag bij Deloitte, waar kansen gloren en succes wacht!

Op deze opwindende dag krijg je de kans om een diepgaand inzicht te krijgen in een van ‘s werelds toonaangevende consultancy- en zakelijke dienstverleningsbedrijven, Deloitte. Ontdek hoe ze innovatieve oplossingen bieden voor complexe zakelijke uitdagingen en hoe jij daaraan kunt bijdragen.

Maar dat is nog niet alles! We gaan verder dan alleen het delen van hun expertise. De recruiters van Deloitte bieden ons een waardevolle sollicitatietraining aan, zodat je goed voorbereid kunt zijn op de volgende stap in je carrière. Leer de geheimen van een succesvol sollicitatieproces, van het opstellen van een overtuigende CV tot het voeren van een doeltreffend sollicitatiegesprek.

🔍 Wat staat je te wachten?

  • Interactieve sessies met Deloitte-professionals die hun expertise delen
  • Een rondleiding door de wereld van audit, tax, legal, consulting en advisory
  • Praktisch advies over het sollicitatieproces met een speciale sollicitatietraining
  • Kansen om je netwerk uit te breiden en gelijkgestemde studenten te ontmoeten

Of je nu geïnteresseerd bent in consultancy, financiën, strategie of een andere zakelijke discipline, deze inhousedag biedt waardevolle inzichten om je te helpen groeien en excelleren.

📅 Wanneer? Woensdag 01 november 2023

🕘 Tijd? 12:00 – 17:00 uur

🏛️ Waar? Deloitte Amsterdam (The Edge)

👔 Dresscode: Business Casual

Mis deze kans niet om je carrière te versnellen en nieuwe kansen te verkennen! Schrijf je snel in, want de ruimte is beperkt. 🌟 Bereid je voor op een dag vol inspiratie, groei en mogelijkheden. We zien je graag bij Deloitte!

Details

Date:
November 1, 2023
Time:
12:00 - 17:00
Cost:
Free

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available