Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vacature Van Doorne – Arbitration Day

May 4 @ 08:00 - 17:00

 


Vacature Van Doorne – Arbitration Day

 

Altijd al meer willen weten over de internationale arbitragepraktijk? Meld je dan aan voor de Van Doorne Arbitragedag op dinsdag 14 mei 2024 en ervaar hoe het is om in een team van procesadvocaten een arbitrageprocedure te voeren!

 

Het vertegenwoordigen van Staten en ondernemingen in nationale en internationale arbitrageprocedures, vernietigings- en exequaturprocedures bij de gewone rechter: ons arbitrageteam doet het allemaal. Van Doorne heeft sinds 2019 een zelfstandige, onafhankelijke en dedicated arbitragepraktijk. Een hecht, jong, dynamisch team, dat werkt vanuit Amsterdam en Londen. Het arbitrageteam bestaat uit tien advocaten en is onderdeel van de brede procespraktijk.

 

Ben jij een derde- of vierdejaars WO-bachelorstudent of masterstudent Nederlands Recht en heb jij interesse in de wereld van arbitrage? Meld je aan en maak kennis met het arbitragerecht in de praktijk en leer ons kantoor en het team kennen tijdens de Arbitration Day op dinsdag 14 mei 2024.

· Wie: WO-rechtenstudenten met een interesse in Arbitrage

· Wanneer: Dinsdag 14 mei 2024

· Duur: 13.30 – 21.00 uur

· Waar: Amsterdam (we starten bij Amsterdam Centraal Station)

 

Heb jij interesse? Meld je dan uiterlijk maandag 6 mei aan via de website van Van Doorne (https://www.vandoorne.com/werken-bij/student/studenten-vacatures/arbitration-day-2024/apply). Graag ontvangen wij je CV & cijferlijst.

Details

Date:
May 4
Time:
08:00 - 17:00