De Nederlandsche Bank

Maak een verschil in het hart van onze economie

Stage of net afgestudeerd? Denk dan eens aan De Nederlandsche Bank (DNB). Bij ons werkt u aan vertrouwen en financiële stabiliteit. Bijvoorbeeld door toezicht te houden op financiële instellingen, zodat mensen veilig kunnen blijven lenen en sparen.

Cultuur

Je kent ons waarschijnlijk als zakelijk en professioneel. Dat klopt, wij nemen onze verantwoordelijkheid en werken nationaal en internationaal nauw samen. DNB-medewerkers zijn trots op hun werk en de sfeer intern is informeel. Je past bij ons als je je thuis voelt bij mensen die scherp, open, betrokken en betrouwbaar zijn en die dit belichamen in wie ze zijn en wat ze doen.

Maak een verschil

Jij kunt op jouw manier een verschil maken in het hart van onze economie. U kunt bijdragen aan het monetaire beleid, meer leren over hoe financiële markten werken en bijdragen aan het toezicht op financiële instellingen. In een internationale context ga je direct aan de slag met inhoudelijke zaken.

Interesse

Heb jij affiniteit met de financiële sector en ben je maatschappelijk betrokken? Studeer je bijvoorbeeld economie, econometrie, rechten, wiskunde of natuurkunde? Combineer jij dit met toewijding en daadkracht? Denk dan eens aan onze stages, instapfuncties of ons traineeship.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robin Pape, campusrecruiter, via +316 5249 6333, of mailen naar campusrecruitment@dnb.nl. Bezoek werkenbijdnb.nl voor meer informatie over onze evenementen, stages, traineeships en vacatures. Daar kunt u ook online solliciteren.