Deloitte

Kies jouw impact

Je wilt een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met ruim 7.000 medewerkers verdeeld over 15 kantoren verspreid over Nederland is Deloitte een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy, risicomanagement en financieel advies. Dit kunnen we alleen doen als de beste mensen voor ons kiezen. Studenten met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daarmee hun kennis en ervaring verrijken. Ons doel is dat onze verschillende activiteiten een zo groot mogelijke maatschappelijke impact hebben. Laten we verbinden voor impact.

Stop nooit met groeien

At Deloitte you will learn every day. Whether it’s from the complex work you do or the people you collaborate with. And you will be supported to achieve your ambitions your way, wherever your future lies.

Wees de ware jij

Wij willen jou. De ware jij, met je eigen kracht, perspectief en persoonlijkheid. Je werkt in een omgeving waar iedereen erbij hoort, wordt gesteund en gehoord, en in staat wordt gesteld een waardevolle, persoonlijke bijdrage te leveren.

Passie voor doel

Impact maken is meer dan alleen wat we doen: het is waarom we hier zijn. Wij zijn gedreven om positieve vooruitgang te creëren voor onze klanten, mensen en de samenleving. Dit gevoel van doelgerichtheid wordt gedeeld door al onze mensen. Het maakt ons trots.

Overleg plegen

Als consultant bij Deloitte werk je samen met de klant aan oplossingen voor complexe uitdagingen. Je voorziet de klant van nieuwe ideeën, zodat je hem altijd een stap voor bent. Door nauw samen te werken met je collega’s leer je continu bij en ontwikkel je je tot een ervaren specialist.

Financieel advies

Financial Advisory is het vakgebied waar je als financieel- of vastgoedadviseur kunt werken. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij fusies & overnames, management buy-outs en financieringsprojecten. Ook personeelsbeloningen, financiële due diligence en vastgoedadvies zijn ons vak.

Fiscaal en juridisch

Tax & Legal maakt het werk van mensen op de fiscale en juridische afdelingen bij onze klanten efficiënter en effectiever. Ze besteden een groot deel van de dag aan het verzamelen en interpreteren van informatie en werken vaak met verouderde of suboptimale methoden. Deze processen verbeter jij door gebruik te maken van de nieuwste technologieën.

Controle

Als accountant bij Deloitte werk je voor veel verschillende klanten en branches. Je ontwikkelt voortdurend je aanpassingsvermogen, communicatie en analyse. Dit houdt je werk uitdagend. Eén ding is zeker: nergens anders vind je een gevarieerdere werkomgeving dan in onze controlepraktijk.

Risicoadvies

Binnen Risk Advisory zien we risico als een potentieel om te groeien en de bedrijfsprestaties te verbeteren. Jij stelt organisaties in staat risicomanagement in te zetten om wendbaarder te worden. Samen met je collega’s creëer je waarde door risico’s op de meest efficiënte manier te beheersen.

Steun

Binnen (interne) Support werk je aan het opbouwen en onderhouden van de reputatie van Deloitte, HR backoffice, ICT, administratie en nog veel meer. Houd jij van een verticale en horizontale groeicurve? Bent u geïnteresseerd in de voordelen die een grote organisatie te bieden heeft? Dan bent u bij onze (interne) Supportorganisatie aan het juiste adres.