Acquisitie commissie

Belangrijkste doel van de Acquisitie commissie is om contacten te leggen met interessante nieuwe bedrijven voor SV Anatolia en de mogelijkheden te onderzoeken voor een samenwerking. Het team probeert nieuwe bedrijven te vinden die kunnen profiteren van de voordelen die SV Anatolia kan bieden, zoals zichtbaarheid onder studenten of toegang tot talentvolle en gemotiveerde studenten.

Het Acquisitieteam zal potentiƫle partners benaderen en samenwerkingen voorstellen die voor beide partijen gunstig zijn. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met bestaande partners.
Voor bedrijven is het werven van de beste en meest getalenteerde studenten altijd een uitdaging geweest en dat blijft het ook. Tegelijkertijd is het vinden van een geschikte baan een van de hoogste prioriteiten voor studenten. Het professionele netwerk en de nauwe studentenrelaties van SV Anatolia bieden een unieke kans om als tussenpartij te fungeren. Door het organiseren van inhousedagen kunnen bedrijven en studenten elkaar beter leren kennen.