Skydiven - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-7970,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,no_animation_on_touch

Skydiven

Om het academisch jaar bijzonder af te sluiten, organiseert Anatolia op 12 juni 2022 een dagtrip waarbij we gezamenlijk naar Texel zullen afreizen. Maar dat is niet alles! Heb jij altijd al wel eens uit een vliegtuig willen springen van 9000 ft? Meld je dan snel aan via svanatolia.nl/skydiven om een onvergetelijke sprong te maken. We zullen die dag om 10:00 uur verzamelen op de Vrije Universiteit Amsterdam en samen naar Texel rijden.

Tijdens deze dagtrip zullen we de sprong uit het vliegtuig maken en daarnaast zullen we ook Texel verkennen. Denk hierbij aan het bezichtigen van de welbekende vuurtoren van Texel en een wandeling maken op het prachtige strand. We zullen om 20:00 uur weer met de groep terug keren naar de Vrije Universiteit Amsterdam.

Heb jij nou altijd willen skydiven en wil jij daarnaast ook genieten van het mooie eiland Texel? Meld je dan snel aan voor deze super leuke dagtrip!

Datum: zondag 12 juni 2022
Tijd: 10:00-20:00 uur
Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam
Prijs: 180 euro leden, 210 euro niet-leden