Schietbaan - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-7704,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,smooth_scroll,no_animation_on_touch

Schietbaan

Pew pew pew 🔫 Op 12 maart organiseert SV Anatolia een waanzinnig evenement, namelijk schieten! Het evenement zal plaatsvinden in Club Kaliber Amsterdam van 16:00 tot 18:00 uur. Aanmelden kan via svanatolia.nl/schietbaan.

Staan jullie te wachten op een super spannend en opwindend evenement? Of wil jij een unieke ervaring waarbij je de kans krijgt om met een echt geweer te schieten? Dit is dan jouw kans. Onder begeleiding van professionele instructeurs kun jij je ontwikkelen in je schiet skills als een echte scherpschutter. Ja, met echte geweren en echte kogels! Overigens is dit activiteit geheel veilig. Dus wil jij een Amsterdam Shooting Experience, meld je dan snel aan!

Let op: Het evenement heeft een maximaal aantal personen. Dit betekent Vol=Vol!

Let op: Legitimatiebewijs is vereist! Om te mogen schieten, moet je 18 jaar of ouder zijn!

Datum: Zaterdag 12 maart 2022
Tijd: 16:00 – 18:00 uur