Inhousedag Loyens & Loeff - SV Anatolia
6967
post-template-default,single,single-post,postid-6967,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Inhousedag Loyens & Loeff

Beste law & finance/tax studenten! Ook dit jaar zijn wij bij Loyens & Loeff uitgenodigd voor een inhousedag! Wil jij werken en/of stage lopen bij het derde grootste advocaten- en belastingkantoor van Nederland? Meld je dan snel aan via de link in bio of svanatolia.nl/loyensenloeff.

De inhousedag begint met een bedrijfsintroductie en rondleiding door het nieuwe Hourglass gebouw.* Hierna worden de deelnemers in groepen verdeeld en nemen ze deel aan een interactieve case study. Tot slot wordt de dag afgesloten met een hapje en een drankje.

Een inhousedag is dé kans om op een informele manier kennis te maken met het kantoor, tijdens deze dag leer je de recruiters maar ook de adviseurs kennen en krijg je een proefje van het kantoor en de werkzaamheden.

Loyens en Loeff is op zoek naar jonge talentvolle rechten- en finance/tax studenten uit alle juridische en fiscale gebieden.

Ben jij een ambitieuze student en wil jij werken en/of stage lopen bij een van de meest toonaangevende kantoren van Nederland? Meld je dan snel aan via de link in bio of svanatolia.nl/loyensenloeff.

Datum: Woensdag 29 september 2021

Tijd: 15.00 – 17.30

Locatie: Loyens & Loeff, Parnassusweg 300, 1081 LC Amsterdam*

Aanmelden: Link in bio of svanatolia.nl/loyensenloeff.

*Locatie onder voorbehoud. Meer informatie volgt na de corona persconferentie van 17 september. Mocht de inhousedag niet door kunnen gaan op locatie dan zal deze online plaatsvinden.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.