Verslag Inhousedag De Brauw Blackstone Westbroek - SV Anatolia
3351
post-template-default,single,single-post,postid-3351,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Verslag Inhousedag De Brauw Blackstone Westbroek

DeBrauw

Wij zijn op dinsdag 2 mei op bezoek gegaan bij onze hoofdsponsor De Brauw Blackstone Westbroek in ‘The Rock’ om op een  laagdrempelige manier kennis te maken met de cultuur binnen De Brauw.  Dit was een mooie gelegenheid voor ons om in de keuken te kijken van een internationaal opererend advocatenkantoor, dat gevestigd is aan de Zuidas.

Wij werden hartelijk ontvangen door Robin Wetzer, waarna een bedrijfspesentatie werd verzorgd door twee advocaten die werkzaam zijn in de ‘Brauwerij’. De Brauwerij is een aparte praktijkgroep waar alle advocaat-stagaires mee beginnen. Wij hebben met deze presentatie een beter beeld gekregen van de organisatie en de cultuur binnen De Brauw. Na de bedrijfspresentatie werd de volgende presentatie verzorgd door een Turkse advocaat-stagair, Sua Öksuz. Tijdens deze presentatie heeft Sua ons sollicitatietips gegeven en verteld over zijn eigen ervaringen in De Brauwerij. Wij hebben tijdens deze presentatie op een interactieve manier besproken hoe men het beste kan solliciteren bij een kantoor als De Brauw en wat de eventuele valkuilen kunnen zijn. Dit was enorm leerzaam!

Na afloop hebben we gezamenlijk geborreld. Tijdens deze borrel hadden we voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan Sua, maar ook aan Robin en Nienke, recruiters van De Brauw.

Wil jij ook graag onze carriere-activiteiten bijwonen? Of wil je graag aanwezig zijn bij één van onze andere activiteiten? Je kunt nu tijdelijk GRATIS lid worden bij SV Anatolia! Meld je nu nog aan als lid via svanatolia.nl/lid-worden en haal meer uit jouw studententijd!