Masterclass Entrepreneurship - SV Anatolia
2652
post-template-default,single,single-post,postid-2652,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,smooth_scroll

Masterclass Entrepreneurship

enterepereneuree

Heb jij altijd al een eigen onderneming willen starten? En wil je alle geheimen weten van succesvol ondernemerschap? Meld je dan aan voor de Masterclass Entrepeneurship waar de Turkse ondernemer Serdar Bas ons zal meenemen naar de wereld van succesvol ondernemen.

Aanmelden kan via svanatolia.nl/masterclass

Wanneer kan een onderneming succesvol worden en hoe vergroot je deze kans? Welke eigenschappen moet je bezitten om een succesvolle ondernemer te worden? Deze en andere brandende vragen zal Serdar Bas tijdens deze masterclass bespreken waarbij hij ook in zal gaan op voorbeelden uit de praktijk.

Serdar Bas heeft na het afronden van zijn management opleiding aan de Bilkent Universiteit in Ankara, direct zijn eerste onderneming opgericht met zijn eigen spaargeld. In zijn eentje probeerde hij achter de valkuilen van het ondernemen te komen en zijn onderneming tot succes te maken. Echter kent elk succes zijn ups en downs en dit geval was geen uitzondering. Serdar’s eerste bedrijf leidde tot een faillissement maar tegelijkertijd ook tot een grote les. Serdar Bas is daarna echter doorgegaan met het opzoeken van nieuwe uitdagingen en is vandaag de dag, op 32 jarige leeftijd, eigenaar van diverse ooglaserklinieken (Visus) in Nederland én een ziekenhuis in Istanbul. Visus Oogkliniek is in slechts vijf jaar tijd uitgegroeid tot de meest succesvolle ooglaserkliniek in Nederland.

Waar Serdar Bas dit succes aan te danken heeft – en hoe ook jij succesvol kunt worden! – zal hij tijdens deze masterclass delen met de potentiële ondernemers onder ons.

Meld je nu snel aan via: svanatolia.nl/masterclass/ (VOL=VOL)

Tijd: 18.00 – 21.00
Datum: dinsdag 17 mei
Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam
Lokaal: HG-04A33
Voertaal: Engels
Aanmelden verplicht!