Verslag Pool Tournament - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-2169,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Verslag Pool Tournament

poolen

Met de toetsweek achter de rug was het tijd om bij te komen van alle drukte en stress. Ter ontspanning hebben wij, SV Anatolia, op 18 december een pooltournament georganiseerd voor onze leden.

De avond begon met een korte uitleg over de regels en de indeling voor de participanten werd kenbaar gemaakt. Hierna was er een oefenronde om in het spel te komen. Het tournament ging vervolgens van start. Alle participanten deden hun best om te winnen. Zo ook de leden die hadden gezegd niet goed te zijn in het spel, maar toch wel een aantal overwinningen hadden gemaakt. Langzaam maar zeker kwamen de finalisten naar voren en er kon er maar één de beste zijn. De winnaar van het tournament kreeg een kleine prijs als cadeau.

De opkomst was groter dan verwacht, zelfs leden die zich niet hadden aangemeld kwamen voor de gezelligheid langs. De grote opkomst zorgde ervoor dat de leden naast het poolen ook de gelegenheid kregen te netwerken met elkaar.

Wij hopen jullie graag bij de volgende activiteit van SV Anatolia te zien.