Verslag Nieuwe Leden Bowling - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-1886,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Verslag Nieuwe Leden Bowling

nieuweledenbowlingAfgelopen woensdag heeft Anatolia met de nieuwe leden gebowld bij Knijn Bowling om daarna na te borrelen bij Coffee & Coconuts.

De groep heeft veel plezier ervaren die dag. Het bowlen was een succes. Leden leerden zowel elkaar als de bestuursleden kennen. Na het bowlen ging een groot deel van de groep verder naar deel twee van de activiteit, namelijk het borrelen bij Coffee & Coconuts. Daar werden de gesprekken en plezier hervat. De informele, relaxte sfeer die deze dag bood, werd goed ontvangen en de avond kon daardoor met een positief gevoel afgesloten worden.