Aankondiging ALV 15 juli 2015 - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-1782,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Aankondiging ALV 15 juli 2015

De algemene ledenvergadering (ALV) voor het jaar 2015 van Studentenvereniging Anatolia zal volgende week woensdagavond 15 juli 2015 plaatsvinden in het Studentendok van de Vrije Universiteit. Tijdens de ALV zal het nieuwe bestuur en de commissies voor het academische jaar 2015-2016 aangesteld worden. Tevens wordt er teruggeblikt op het afgelopen jaar en zullen plannen voor het aankomende jaar gepresenteerd worden. De ALV begint om 20:00 en zal opgevolgd worden door een gezamenlijke iftarmaaltijd (omstreeks 22:00) bij een lokaal Turks restaurant.

Geïnteresseerde leden moeten zich met voor- en achternaam aanmelden voor de ALV via info@svanatolia.nl, geef in de mail óók aan of je wil deelnemen aan de gezamenlijke iftar, let wel: deelname aan de iftar is op eigen kosten.