Anatolia Koor - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-1255,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Anatolia Koor

def

Anatolians!
Het is de hoogste tijd dat Anatolia een beetje muzikaal wordt, vind je ook niet? Met trots presenteren wij ons eigen, enige echte ”ANATOLIA KOOR”! Ben jij er klaar voor? Wij kunnen niet wachten!

Houd jij van muziek en wil je deelnemen aan een Turks studentenkoor? Gezellig na schooltijd repeteren en je zangskills verbeteren? Af en toe een knallende voorstelling weggeven? Lees dan snel verder!

Het Anatolia koor zal eens in de twee weken repeteren op een leuke locatie in Amsterdam en de repetitie zal elke keer 2 uur duren. Het repertoire zal bepaald worden door overleg met iedereen; alle stijlen muziek zijn welkom, Turks, Engels, alles kan!

Selim Dogru, een succesvol Nederlands/Turkse componist, zal het Anatolia koor leiden. Selim Dogru volgde opleidingen aan de Marmara Universiteit, het Rotterdams Conservatorium en de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hij heeft stukken geschreven voor diverse solo muzikanten, ensembles en theather voorstellingen. Zijn muziek wordt uitgevoerd in verscheidene landen waaronder Nederland, Duitsland, Zwitserland en Turkije. Momenteel leidt hij ook meerdere muziekgroepen en organiseert hij culturele evenementen.

Criteria om deel te nemen aan het Anatolia koor? Liefde voor muziek! Precies ja, meer heb je niet nodig, álle studenten zijn welkom! Of je nou wil zingen, wil dansen of een instrument kan bespelen, ongeacht op welk niveau je speelt, twijfel niet om je aan te sluiten, met meerdere kunstvormen kunnen we er een nóg groter feest van maken!

Je aansluiten bij het Anatolia koor betekent gezellige repetities met medestudenten, zang technieken leren, je muzikale repertoire uitbreiden en af en toe je kunsten tonen aan publiek (dit laatste is overigens niet verplicht).

Doe je met ons mee? Wil jij je studententijd nóg onvergetelijker maken? Meld je dan nu aan!
Aanmelden is verplicht via www.svanatolia.nl/koor
7,50 euro per maand voor leden
12,50 euro per maand voor niet-leden

Extra belangrijke informatie:
– Je betaalt 3 maanden vooruit (i.v.m. onze administratie)
– De eerste repetitie vindt al volgende week plaats, op vrijdag 5 december van 19.00 – 21,00 uur. Meld je dus vooral SNEL aan! Dit is tegelijkertijd een kennismakings- en informatieavond! Kom dus vooral als je geïnteresseerd bent.

Met de muzikale groeten van SV Anatolia