BBQ 7 juni 2013 - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-468,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

BBQ 7 juni 2013

flyer_bbq2

Binnenkort is het weer tijd voor de traditionele  Anatolia  BBQ!  De BBQ zal gehouden worden op vrijdag 7 juni op de VU-campus. Tijdens de BBQ kan je genieten van een geweldige live  saz  performance. Daarnaast is het mogelijk om te voetballen, basketballen,  volleyballen, tafeltennissen en mee te doen aan een gezellig  potje  bingo  waarbij je geweldige prijzen kunt winnen. Reden genoeg  dus  om je  aan  te melden!

Prijs voor leden is € 5,- en voor  niet-leden  € 9,-.  Er  zijn  voldoende hapjes, helal eten en  drinken  aanwezig.

Aanmelden  is  verplicht via:

bbq@svanatolia.nl

Ben je nog  geen  lid?  Meld  je  dan aan  voor  ons  lidmaatschap om te profiteren van onze voordelen en ons te steunen met  onze  activiteiten (bovendien bespaar je 4 euro bij de bovenstaande activiteit). Lidmaatschap is nu tijdelijk gratis voor dit collegejaar.

Datum:  vrijdag  7 juni
Tijdstip:  16:00  –  22:00  uur
Locatie: Vrije Universiteit campus,  binnenplein
Entree: Leden  5 euro,  niet-leden 9 euro (ter plekke, liefst gepast).

Aanmelden verplicht via: bbq@svanatolia.nl

Bekijk hier de foto’s van vorig jaar.