Workshop Faalangst

Faalangst-flyer-5.jpgErvaar jij stress tijdens het leren of bij het maken van tentamens? Heb jij last van uitstelgedrag als het gaat om het schrijven van grote opdrachten, zoals een afstudeerscriptie? Wil jij leren omgaan met deze stress? Wil jij leren om te kunnen gaan met faalangst?
Meld je dan nu aan en doe mee met de workshop faalangst op donderdag 6 december! Aanmelden kan via www.svanatolia.nl/faalangst

Wat is faalangst eigenlijk?
Faalangst is een vorm van negatieve gedachten bij jezelf waardoor je denk- en concentratievermogen tijdelijk worden aangetast. Hierdoor kan je beneden je niveau gaan presteren. Het is een angst om te falen, tekort te schieten of gedachten te hebben waarbij je niet aan de verwachtingen van jezelf of van familie of vrienden kan voldoen. Hierbij kunnen oorzaken als prestatiedruk, karakter of een laag zelfbeeld leiden tot faalangst.

De workshop zal gegeven worden door Pia Crul. Zij is een ervaren faalangsttrainer en heeft haar eigen methode ontwikkeld: LEFGASTEN. Deze methode is evidence-based. Pia noemt de methode een training voor lef en motivatie. Pia is gespecialiseerd in het geven van trainingen en workshops gericht op het inspireren en motiveren van verschillende doelgroepen. Tijdens de workshop gaat er op een interactieve wijze informatie over het omgaan met faalangst uitgereikt worden en zullen er oefeningen gedaan worden.

Heb jij ook genoeg van de stress en de druk die jij op jezelf legt en wil jij je weer goed kunnen concentreren op je studieloopbaan? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Meld je snel aan op www.svanatolia.nl/faalangst
Datum: donderdag 6 december
Tijd: 18:00 – 21.00 uur
Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam, HG-02A36


Geplaatst

in

door

Tags: