Wijzigingen lezing Askim Kapismak

flyer

 Wegens grote belangstelling is de tijd en het lokaal van de lezing van Aşkim Kapişmak op dinsdag 1 maart gewijzigd in respectievelijk 19:30 en KC07. Dat betekent dat de lezing één uur later zal aanvangen dan eerder aangekondigd. Tevens is het nieuwe lokaal niet langer meer op de 6e verdieping, maar recht tegenover de hoofdingang van het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit (De Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam).

We willen met klem benadrukken dat enkel toegang wordt verleend tot de lezing op vertoon van het studentenpas en/of een bewijs van inschrijving aan een onderwijsinstelling; deze lezing is namelijk bedoeld voor studenten. Verder dien je je tijdig aangemeld te hebben en een bevestiging per mail te hebben ontvangen. Personen die eerder op de wachtlijst zijn geplaatst kunnen enkel deelnemen aan de avond indien zij een persoonlijk bericht via de mail hebben gekregen met dat er plaats vrij gekomen is.
Ten overvloede willen we iedereen verzoeken rekening te houden met het slechte weer en de mogelijke spits die kan vormen. Een routebeschrijving naar de Vrije Universiteit kan gevonden worden onder deze link.
Wij wensen alle aanwezigen een mooie avond toe!

Geplaatst

in

door

Tags: