Walk-in: Online Edition

Beste Anatolian! SV Anatolia organiseert wederom een Online Walk-in! Dat betekent dat wij aanstaande maandag 11 mei van 17:00 tot 19:00 uur weer online zijn om samen met jullie deze quarantaine-tijd door te brengen. Meld je snel aan via www.svanatolia.nl/online!

Tijdens deze Walk-in zullen wij in groepen verschillende spelletjes spelen, zoals: Okey klassiek, Okey 101, PUBG en Weerwolven. Dit zijn spelletjes die je online kunt spelen vanaf je laptop/computer of mobiel. Wat moet je van tevoren doen qua voorbereiding?

Wat moet je van tevoren doen qua voorbereiding?

1. Download Discord en maak een account aan zodat we tijdens het spelen elkaar ook kunnen spreken (indien je dat wenst). Indien je mee wilt doen met het spel weerwolven, dien je Zoom geïnstalleerd te hebben op je pc of laptop.
2. Download de app die je wilt spelen op je mobiel. Houd er wel rekening mee dat het even kan duren voordat PUBG geïnstalleerd is en dat je voldoende ruimte hebt op je mobiel. Daarom is het aan te raden om de app ruim van tevoren te installeren. Zie de flyer voor de namen van de apps.
3. Wij zullen maandag rond 17:00 uur een link naar je sturen zodat je mee kan doen aan het Discord-, of Zoom-gesprek.

Datum: Maandag 11 Mei
Tijd: 17:00-19:00
Locatie: Thuis
Aanmelden kan via: www.svanatolia.nl/online

Stay safe & tot maandag!


Geplaatst

in

door

Tags: