Verslag Women & Business

567071264

10 maart jongstleden organiseerde SV Anatolia het evenement Women & Business. Het was een avond die draaide om ambities en inspiratie, met als doel het uiterste uit elke studente naar boven te halen.

Als eerste spreker mochten we Aytun Aydin, de oprichtster van Elance Acadamy, verwelkomen. Zij vertelde over haar leven en over de obstakels die ze moest overwinnen om zo ver te kunnen komen. Ook vertelde ze over haar motieven voor het starten van haar eigen onderneming.

De tweede spreker, Melek Usta (oprichtster Colourful People), vertelde ook over haar motieven om haar onderneming te starten, wie de gidsen in haar leven waren en gaf tips voor bij het solliciteren. Het programma werd afgesloten met een interactieve presentatie van Wiaan Ramadhan (Wiaan Coaching). Zij sprak over zelfverzekerdheid en gaf kledingadvies voor bij het solliciteren.

Het evenement was een succes, vooral het betrekken van Pink Ribbon werd door de bezoeksters als positief ervaren. Het verhaal ambassadrice Burçin Manisa zorgde voor ontroerende blikken en in sommige gevallen zelfs voor tranen die weggepinkt werden. Dit lijkt mij het bewijs voor een goed overgebrachte boodschap. Al met al was het een geslaagde activiteit.


Geplaatst

in

door

Tags: