Verslag: Sira Gecesi

­

18195243_1304507496299371_829327692_oVrijdag 13 december hebben we bij SV Anatolia onze traditie voortgezet en weer onze jaarlijkse Biz bize Sira gecesi gehouden bij het mooie Syriana restaurant te Amsterdam. Door een grote vraag was het dit jaar ook mogelijk om als niet-lid mee te doen aan deze avond.De avond begon gezellig waarbij iedereen met elkaar kletste en kennismaakte voordat het programma was begonnen. Nadat onze leden waren binnengekomen waren ook onze gitarist en saz-speler aanwezig. Dankzij onze muzikanten Burak Dolutas en, Onur Kaletaş hebben we genoten van live muziek en Turkse volksliederen. In de loop van de avond hebben onze bezoekers een dansje gewaagd en gingen de voetjes van de vloer. Al met al een hoop gezelligheid!

Daarnaast hadden we vele heerlijke lekkernijen en drankjes. Ook de waterpijp was er te vinden. Graag willen wij onze sponsor Komagene nogmaals bedanken! We kunnen terugblikken op een geslaagde activiteit. De foto’s van deze avond zijn hier terug te zien.

Wil jij ook onze gezellige activiteiten bijwonen en ontspannen na alle drukte van verschillende deadlines en tentamens? Word nu lid bij SV Anatolia via svanatolia.nl/lid-worden, en haal meer uit jouw studententijd!

Tot bij de volgende activiteit van Anatolia!


Geplaatst

in

door

Tags: