Verslag: LinkedIn workshop met Rabobank

18209501_1304517012965086_1426436426_o

Op woensdag 1 maart is SV Anatolia aanwezig geweest op het kantoor van Rabobank aan het Amstelplein om op een laagdrempelige manier te leren hoe je het maximale uit jouw LinkedIn profiel kunt halen! LinkedIn is een groot platform om professionals over de hele wereld productiever en succesvoller te maken door het vergoten van ieders netwerk.

Bij aanvang werden we hartelijk ontvangen door Jasleen en Sharlain van de Rabobank. Tevens verzorgden zij gedurende de avond ons deze leerzame workshop. Na een kort introductie rondje het delen van elkaar verwachtingen en een hapje en een drankje, zijn we aan de slag gegaan met onze profielen. ‘Hoe kun je het snelst gevonden worden? Wat mag niet ontbreken op je profiel? En hoe belangrijk is een foto eigenlijk?’ waren enkele vragen die beantwoord werden. Voor degenen die graag een professionele foto wilden, boden wij gelijk de oplossing: met onze camera hebben wij de mooiste foto’s geschoten voor onze workshop bezoekers.

Na afloop hebben we gezamenlijk geëvalueerd of al onze vragen die we in het begin hadden zijn beantwoord. Al met al was iedereen tevreden met de opgedane kennis. Uiteraard hebben we afgesloten met een gezamenlijke groepsfoto!

We willen Rabobank bedanken voor deze samenwerking en de bezoekers bedanken voor hun komst.

De foto’s van de avond kun je hier bekijken.

Wil jij ook graag onze carrière-activiteiten bijwonen? Of wil je graag aanwezig zijn bij één van onze andere activiteiten? Meld je aan als lid via svanatolia.nl/lid-worden en haal meer uit jouw studententijd!


Geplaatst

in

door

Tags: