Verslag Inhousedag ABN AMRO

ABN AMROAls je aan de Nederlandse bankenwereld denkt, kan ABN AMRO natuurlijk niet ontbreken. Op woensdag 26 april waren wij met SV Anatolia op bezoek bij het hoofdkantoor van ABN AMRO, gevestigd aan de Zuidas.

Tijdens deze inhousedag werden we hartelijk ontvangen. Na een introductie en kennismaking zijn we al gauw interactief aan de slag gegaan met verschillende quizzes en ‘spelletjes’. Zo zijn we de bank beter gaan leren kennen. Dit maakte dat de sfeer informeel en super gezellig was!

Dankzij de presentaties van het recruitment team en de huidige trainees over hun ervaringen, hebben we veel informatie gekregen over de carrièremogelijkheden binnen ABN AMRO. Het is daarom zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op hun carrièrepagina!

De kleine informele setting is door veel mensen als aangenaam ervaren. Al met al was dit een hele interessante dag! We willen alle aanwezigen en ABN AMRO bedanken voor deze dag. De foto’s van deze dag kun je hier bekijken.

Wil jij ook aanwezig zijn bij onze carrière events? Haal meer uit jouw studententijd en word nu GRATIS lid via svanatolia.nl/lid-worden.


Geplaatst

in

door

Tags: