Verslag: BizBize Çay Keyfi

collage BizBize

Afgelopen vrijdag 7 oktober was het zo ver: de eerste activiteit van SV Anatolia van dit collegejaar! We kunnen terugkijken op een gezellige avond vol met interactie, gezellige sfeer en natuurlijk heerlijke hapjes! Tijdens de inloop ontvingen onze gasten hun eigen naamlabel en een speelkaart met een symbool en cijfer. Tevens verzochten wij hen een klein kaartje in te vullen met hun leeftijd, studie, woonplaats, beste en slechtste eigenschap, schoenmaat en sterrenbeeld.

Tijdens het eerste netwerkspel was het de bedoeling dat er paren werden gevormd aan de hand van matchende getallen op de kaarten. De studenten kregen de gelegenheid om elkaar te leren kennen, waarna ze vervolgens bij de tweede ronde op zoek mochten gaan naar de andere twee studenten met hetzelfde symbool. In groepjes van vier ging het socializen verder. Eenmaal kennis gemaakt, begon de volgende zoektocht. De kaartjes met de persoonlijke eigenschappen werden willekeurig uitgedeeld. Je raadt het al: de taak was om de bijbehorende persoon te vinden!
Na de netwerkspellen zijn we van start gegaan met deel twee van de avond met veel grappige momenten en creatieve uitingen. De groep werd in tweeën gedeeld waarbij de ene groep het liplees-spel à la ‘ben bilmem esim bilir’ speelde, en de andere groep het spel ‘alin yazisi’ oftewel: ‘wat ben ik?’ speelde. Dit leverde veel hilarische momenten op.Iedereen heeft er flink van genoten.
We kunnen met trots zeggen dat het weer een geslaagde editie was van BizBize Çay Keyfi. Heb je het helaas gemist? We zien je graag bij de volgende BizBize of één van onze andere activiteiten. Wil je ook aanwezig zijn bij alle activiteiten? Word dan lid! Lid worden kan via: svanatolia.nl/lid-worden/

Geplaatst

in

door

Tags: