Traineeships Achmea

Graag willen wij jullie aandacht voor de volgende vacatures voor de Traineeships van Achmea:

Het Financieel Management Traineeship: Tijdens het Financieel Management Traineeship leer je in korte tijd het hele financiële proces van Achmea kennen. Jij richt je pijlen op de rolling forecast, begrotingen en jaarafsluitingen. Je helpt bij het bepalen van onze premies, het opstellen van een allocatiemodel, het bouwen van een financieel performance dashboard en met behulp van complexe modellen voorspel jij toekomstige uitdagingen voor ons bedrijf. In 2 jaar tijd ontwikkel jij jezelf om dé financiële leider van de toekomst te worden. Meer informatie over de traineeship en de sollicitatieprocedure is de vinden via: Financieel Management Traineeship !

Wil jij vanuit Achmea meer te weten komen over deze traineeship? Dat kan! Stuur een mailtje, of bel naar één van de recruiters onderaan de vacaturepagina voor het inplannen van een digitaal bakkie koffie!

Voor de blog van Mark Evers over zijn ervaringen met deze traineeship, bekijk: Financieel Management Traineeship!

Het Management Traineeship: Tijdens het Management Traineeship van Achmea geef je richting aan je carrière en ontwikkel jij jezelf tot professional binnen Achmea. Jij wilt een toekomstig leider van Achmea worden! Je werkt met innovaties, die mensenlevens veranderen en die impact hebben op thema’s als veiligheid, gezondheid en toekomstbestendigheid. Je leert coachend leidinggeven, waardoor je flinke stappen zet in je persoonlijke groei en word klaargestoomd voor een sleutelpositie binnen Achmea. Meer informatie over de traineeship en de sollicitatieprocedure is de vinden via: Management Traineeship!

Wil jij vanuit Achmea meer te weten komen over deze traineeship? Dat kan! Stuur een mailtje, of bel naar één van de recruiters onderaan de vacaturepagina voor het inplannen van een digitaal bakkie koffie!

Voor de blog van Stefan Lubberding over zijn ervaringen met deze traineeship, bekijk: Management Traineeship!

Het IT Management Traineeship: Bij Achmea geloven we in een service waarbij wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, klaar staan voor onze klanten. Daarom werken we met onze IT-specialisten met de nieuwste technologie en zetten we volop in op innovatie. Zo bieden we met omnichannel optimale klantbediening aan, waarbij web, mail en telefooncontact volledig geïntegreerd zijn. We werken veelal in Agile teams continu aan onze apps, waarmee onze klanten ieder moment bijvoorbeeld hun spaar- en verzekeringsproducten kunnen inzien. We investeren in nieuwe platformen en frameworks zoals Sitecore en Angular, en zorgen voor optimale bescherming van (klant)gegevens door uitvoerig te pentesten.

IT speelt bij onze productontwikkeling een grote rol. De eerste blockchain op het gebied van herverzekeren is een feit en we werken aan een spaarapp waar klanten kunnen profiteren van diensten als Spotify en Netflix. Daarnaast hebben we een enorme hoeveelheid aan data waardoor we onze producten steeds klantgerichter kunnen ontwikkelen. Meer informatie over de traineeship en de sollicitatieprocedure is de vinden via: IT Management Traineeship!

Wil jij vanuit Achmea meer te weten komen over deze traineeship? Dat kan! Stuur een mailtje, of bel naar één van de recruiters onderaan de vacaturepagina voor het inplannen van een digitaal bakkie koffie!

Voor de blog van Zoë Meijer over haar ervaringen met deze traineeship, bekijk: IT Management Traineeship!

Het Talentship Digital Marketing: Wil jij in 18 maanden op drie verschillende plekken ervaring opdoen bij top merken als Centraal Beheer, FBTO, Interpolis en Zilveren Kruis? Het eerste jaar ontwikkel jij je als allround marketeer. Vervolgens ga je jezelf specialiseren in een digital thema naar keuze. Zo kun je jezelf verdiepen in bijvoorbeeld digital marketing, paid advertising, growth hacking, content marketing, SEO, SEA, social media, campagne management, customer journeys en nog veel meer digital onderwerpen. Als Digital Marketeer neem je veelal deel aan Scrumteams, zodat je onze Agile werkwijze eigen kunt maken en direct een bijdrage kunt leveren aan gave uitdagingen, zoals: Digitale content strategie ontwikkelen voor Centraal Beheer, nieuwe slimme oplossingen in de markt zetten, zoals de Klushulp en Woning Onderhoud van Centraal Beheer, werken aan de nieuwe Interpolis app, conversational design maken voor verschillende online kanalen van FBTO en uitbouwen content marketing strategie van Zilveren Kruis.

Binnen dit Talentship ontwikkel je jezelf zowel vakinhoudelijke als op persoonlijk vlak. Zo volg je interne kennissessies, werk je cases uit samen met de andere talenten, word je ondersteund met externe opleidingen en krijg je begeleiding van jouw eigen ‘digital buddy’ binnen Achmea. Lees hier meer over het Digital Marketing Talentship of neem contact op met Kay-Lee Hendriks via 0651083311 of kay-lee.hendriks@achmea.nl.


Geplaatst

in

door

Tags: