Studiereis Bali

Bali-flyersAnatolians! Na een succesvolle reis naar Barcelona is het moment aangebroken voor onze tweede reis. Na een lange tijd is het weer zover om ons op te maken voor een indrukwekkende en fabelachtige reis naar Bali. Nu al geïnteresseerd? Meld je dan voor dinsdag 7 maart aan via www.svanatolia.nl/bali!

Bali, één van de mooiste eilanden van Indonesië, heeft talloze bezienswaardigheden. Van historische tempels tot vulkanische gebergten is Bali een lievelingsplek voor verscheidene reizigers. Een grote bezienswaardigheid voor een klein eilandje! Wil jij ook Bali ontdekken? Altijd al willen gaan, maar nog niet gelukt? Dan is nu het moment aangebroken! Wil je ronddwalen in de natuur? De zonsopgang ontdekken op een wit strand en genieten van nieuwe smaken? Aarzel dan niet en kom mee met Anatolia naar Bali, vol met tropisch warmte, tradities en uitzichten.

Op dinsdag 2 mei begint de reis naar Bali vanaf Amsterdam waarna we tot donderdag 11 mei op het mooie eiland zullen verblijven. ’s Avonds zullen we landen op het vliegveld van Denpasar. Na een rustige avond zal onze tour de volgende dag beginnen vanaf het hotel gevestigd in de wijk Kuta. Dit houdt in dat een deel van de reis gepland staat met activiteiten, maar zoals altijd is er natuurlijk ook voldoende ruimte om in je eigen tijd Bali te ontdekken.

Onze studiereis naar Bali bedraagt in totaal 749 euro exclusief een weekprogramma van 70 euro. Het bedrag is inclusief heen- en terugreis van Amsterdam naar Bali. Daarnaast is ook de transfer van luchthaven naar het hotel in de prijs verrekend, alsmede de accommodatie, een exotisch hotel inclusief ontbijt. Als laatste is er ook gezorgd voor een weekprogramma vol met activiteiten en tripjes op het eiland Bali.

De betaling gaat in twee termijnen plaatsvinden. De eerste termijn is een aanbetaling van 275 euro, dat na de aanmelding plaatsvindt. De tweede en meteen ook laatste termijn zal uiteindelijk voldaan worden na de definitieve selectie.

Dus hierbij ben je van harte uitgenodigd voor onze studiereis naar Bali, aarzel niet en meld je aan voor 7 maart. Aanmelden kan via de link: svanatolia.nl/bali

Opgelet! Anatolia organiseert de reizen alleen voor haar leden, treur niet en word nu lid en ervaar ook een onvergetelijk reis samen met Anatolia! www.svanatolia.nl/lid-worden

Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden raadplegen bij het aanmeldformulier of mailen naar reis@svanatolia.nl

Reis: Bali, Indonesië
Datum: dinsdag 2 mei t/m donderdag 11 mei
Aanmelddeadline: dinsdag 7 maart
Prijs: 749 euro exclusief weekprogramma van 70 euro (2 termijnen)
Aanmelden via: www.svanatolia.nl/bali

 


Geplaatst

in

door

Tags: