Stedentrip: Boedapest

Foto: Beste vrienden,</p><p>Zoals ieder jaar organiseert SV Anatolia een stedentrip. Tijdens deze reis biedt Anatolia de kans om de prachtige hoofdstad van Hongarije, namelijk Boedapest, te bezoeken. Echter, hier blijft het niet bij. Tevens zullen we een bezoek brengen aan de buren: de prachtstad Wenen!</p><p>De fraaie Oost-Europese stad Boedapest die ooit wereldberoemd werd om haar thermaalbaden, heeft inmiddels de allure van een ware westerse metropool. Deze vorstelijk mooie stad is door de Donau in tweeën gedeeld.</p><p>Ontdek samen met ons de Romeinse forten, middeleeuwse straatjes, barokke musea, Habsburgse paleizen en architecturale pareltjes in Jugendstil. Shopliefhebbers opgelet! Los van de historische bezienswaardigheden heb je ook de mogelijkheid om te verdwalen in de exclusieve winkelstraten van Boedapest.</p><p>De stad Wenen is als het ware één groot imperiaal monument. </p><p>Wil je met ons de Osmaanse geschiedenis ontdekken in de Boedapest en Wenen? Dan is dit de ultieme reis voor jou! En wat dacht je ervan om te ontspannen in de Rudas Badhuis waarvan het prachtige interieur een Turkse stijl heeft? Laat je verrijken door het erfgoed van het Osmaanse rijk en schrijf je zo snel mogelijk in:</p><p>http://www.svanatolia.nl/boedapest</p><p>De reis vindt plaats van woensdag 9 april tot maandag 14 april. De heen –en terugvlucht zijn beide in de middag met KLM. De prijs van deze reis bedraagt  €249,-p.p. + additionele kosten,  en is inclusief een Boedapest Ov-kaart, dagtrip naar Wenen, retourvlucht naar Boedapest, vervoer van en naar het vliegveld en 5 dagen overnachtingen in een 3-sterren hotel dichtbij het centrum. Let wel op: Tijdens de reis zal er een verplicht dagprogramma zijn, waarbij er rekening is gehouden met vrije tijd.</p><p>Mis deze kans niet en meld je aan via het aanmeldformulier op de site. Aanmelden is mogelijk tot 7 maart 2014 via: </p><p>http://www.svanatolia.nl/boedapest</p><p>Voor meer informatie kun je een mail sturen naar:</p><p>reis@svanatolia.nl

Zoals ieder jaar organiseert SV Anatolia een stedentrip. Tijdens deze reis biedt Anatolia de kans om de prachtige hoofdstad van Hongarije, namelijk Boedapest, te bezoeken. Echter, hier blijft het niet bij. Tevens zullen we een bezoek brengen aan de buren: de prachtstad Wenen!De fraaie Oost-Europese stad Boedapest die ooit wereldberoemd werd om haar thermaalbaden, heeft inmiddels de allure van een ware westerse metropool. Deze vorstelijk mooie stad is door de Donau in tweeën gedeeld.

Ontdek samen met ons de Romeinse forten, middeleeuwse straatjes, barokke musea, Habsburgse paleizen en architecturale pareltjes in Jugendstil. Shopliefhebbers opgelet! Los van de historische bezienswaardigheden heb je ook de mogelijkheid om te verdwalen in de exclusieve winkelstraten van Boedapest.

De stad Wenen is als het ware één groot imperiaal monument.

Wil je met ons de Osmaanse geschiedenis ontdekken in de Boedapest en Wenen? Dan is dit de ultieme reis voor jou! En wat dacht je ervan om te ontspannen in de Rudas Badhuis waarvan het prachtige interieur een Turkse stijl heeft? Laat je verrijken door het erfgoed van het Osmaanse rijk en schrijf je zo snel mogelijk in:

http://www.svanatolia.nl/boedapest

De reis vindt plaats van woensdag 9 april tot maandag 14 april. De heen –en terugvlucht zijn beide in de middag met KLM. De prijs van deze reis bedraagt €249,-p.p. + additionele kosten, en is inclusief een Boedapest Ov-kaart, dagtrip naar Wenen, retourvlucht naar Boedapest, vervoer van en naar het vliegveld en 5 dagen overnachtingen in een 3-sterren hotel dichtbij het centrum. Let wel op: Tijdens de reis zal er een verplicht dagprogramma zijn, waarbij er rekening is gehouden met vrije tijd.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Mis deze kans niet en meld je aan via het aanmeldformulier op de site. Aanmelden is mogelijk tot 7 maart 2014 via:

http://www.svanatolia.nl/boedapest

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar:

reis@svanatolia.nl


Geplaatst

in

door

Tags: