Sponsor worden

SV Anatolia is de grootste Turkse studentenvereniging van Nederland. Jaarlijks organiseren wij activiteiten die veel studenten trekken vanuit heel Nederland. Hierbij kunt u denken aan lezingen, carrièredagen, inhousedagen, workshops, reizen, etentjes en netwerkborrels. Onze doelgroep bestaat nadrukkelijk uit hoogopgeleide jongeren en alumni in Amsterdam en omgeving. Deze groep is voornamelijk verdeeld in rechten, economie en medische studenten.

Bekijk het fotoalbum om een idee te krijgen van onze activiteiten.

Statistieken

Wij hebben bijna 1000 betalende leden en een achterban van ruim 4000 studenten en young professionals. De vereniging bestaat inmiddels al 19 jaar.

Als sponsor bieden wij u mooie promotiekansen waarbij u kunt denken aan gebruik van onze mailinglist, advertenties op de site, app, flyers, social media, inhousedagen, et cetera.

Interesse?

Voor contact, afspraak of prijzenoverzicht, gelieve een e-mail sturen naar:

acquisitie@svanatolia.nl