Studiereis Rome

flyerAnatolians, het is weer zover.. We gaan op reis naar één van de grootste metropolen van Europa, het prachtige Rome!

De bruisende stad waar je op vrijwel iedere hoek van de straat een historische bezienswaardigheid kunt vinden, de stad van de fonteinen, grote pleinen en de zeven heuvels. Heb jij altijd al het Colosseum, Vaticaan of Castel Sant’Angelo willen bezoeken? Of ben je benieuwd naar de gezellige straatjes en de overheerlijke Italiaanse keuken? Meld je dan nu aan voor onze stedentrip naar de Italiaanse hoofdstad! Rome heeft het namelijk allemaal.

De reis zal plaatsvinden van 11 t/m 15 november, waarbij wij woensdag 11 november  ‘s ochtends vroeg vertrekken vanaf Rotterdam The Hague Airport en zondag 15 november ‘s avonds laat weer terug zullen vliegen. Totaal zullen we dus vijf hele dagen in Rome doorbrengen. Er zal voor een deel van de reis een verplichte dagprogramma gelden, maar je krijgt ook voldoende vrije tijd om zelf de stad te ontdekken.

De prijs van deze reis bedraagt €299,- en is inclusief vlucht, transfer van en naar het vliegveld in Rome, en een hotel in hartje centrum.

Naast deze prijs zijn deelnemers additionele kosten van € 50 verplicht te betalen (ter invulling van de dagprogramma’s, i.e. dekking van kosten entreebewijzen musea, openbaar vervoer, et cetera).

Wacht niet en meld je meteen aan via svanatolia.nl/rome. Aanmelden kan t/m 1 oktober en is uitsluitend mogelijk voor leden.

Ben je nog geen lid? Dan kun je nu lid worden via svanatolia.nl/lidmaatschapsformulier/.

Voor meer informatie kun je de Algemene Voorwaarden raadplegen op onze website of ons mailen op: reis@svanatolia.nl.

 


Geplaatst

in

door

Tags: