Rome Stedentrip

Anatolians, het is weer zo ver. We gaan op reis naar één van de mooiste steden van Europa, het schitterende Rome! Wil jij met ons mee op deze indrukwekkende stedentrip van vrijdag 6 tot en met dinsdag 10 mei? Meld je dan vóór zaterdag 16 april aan via www.svanatolia.nl/rome.

De stad die bekend staat om zijn prachtige architectuur en waarbij je vrijwel op elke hoek een historische bezienswaardigheid kunt vinden. De stad van de Trevi fontein, de grote pleinen en om niet te vergeten natuurlijk de zeven heuvels waar de stad op is gevestigd. Heb jij altijd al het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek en het Pantheon van Rome willen bezoeken? Ben je benieuwd naar de historische straatjes en de overheerlijke Italiaanse keuken? Meld je dan nu aan voor de stedentrip naar de Italiaanse hoofdstad met SV Anatolia!

Vrijdag 6 mei zullen wij vroeg in de ochtend vertrekken vanaf Schiphol Airport en dinsdagochtend 10 mei weer terugvliegen vanuit Rome Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport. In totaal zullen wij dus 4 nachten en 5 dagen in Rome verblijven. Er zal voor een deel van de reis een vast dagprogramma gelden, maar je hebt ook voldoende vrije tijd om zelf de stad te ontdekken! 

De prijs van deze reis bedraagt €399,-. Het bedrag is inclusief heen- en terugreis van Amsterdam naar Rome. Daarnaast is de transfer van luchthaven naar het hotel in de prijs verrekend, alsmede de accommodatie, een 3-sterren hotel dichtbij het centrum met ontbijt.

Anatolia organiseert de reizen alleen voor haar leden. Nog geen lid? Niet getreurd! Word nu ook lid en ervaar ook een onvergetelijk reis samen met Anatolia! Lid worden kan via: www.svanatolia.nl/lid-worden.

Locatie: Rome, Italië
Datum: vrijdag 6 mei t/m dinsdag 10 mei
Aanmelddeadline: zaterdag 16 april 23:59
Minimumleeftijd: 18 jaar
Totale prijs: €399,-
Aanmelden via: www.svanatolia.nl/rome

Link naar algemene voorwaarden Rome Stedentrip of download de pdf file


Geplaatst

in

,

door

Tags: