Quizavond

De heilige maand Ramadan is in aantocht. Helaas zal er dit jaar geen jaarlijkse Anatolia iftar plaatsvinden, maar wees niet getreurd. SV Anatolia neemt je op een andere manier mee om een betekenisvolle gelegenheid te creëren binnen deze heilige maand. Op woensdag 28 april organiseren wij een quizavond met als thema ‘Ramadan’. Doordat we helaas nog niet fysiek bij elkaar kunnen komen, wordt de quizavond online gehouden via ZOOM!

Na het verbreken van je vasten kun je vanuit je eigen huis onder genot van een lekker kopje thee en baklava, na een lange dag vasten, meedoen aan deze quizavond. De quiz zal via Kahoot worden afgenomen. Het enige wat jij dus hoeft te doen, is ervoor zorgen dat je ZOOM hebt geïnstalleerd op je PC of laptop. De winnaar van de avond mag een bedrag ter waarde van €50,- doneren aan een goed doel naar eigen keuze! 

Schrijf je snel in voor deze spannende avond en maak kans op dit prachtige cadeau. Wees niet teleurgesteld als je niet wint, de avond zal kennis van veel waarde opbrengen!

Datum: Woensdag 28 april 2021
Locatie: ZOOM
Tijd: 22:30 – 00:30*
Aanmelden via: svanatolia.nl/quizavond

*Voor degenen die niet tot het einde kunnen blijven: de quiz zal uiterlijk tot 00:00 duren!

Geplaatst

in

door

Tags: