PwC vacatures

Consultant Publieke Sector

Wil jij graag in de publieke sector aan de slag als consultant binnen één van onze competenties per 1 september 2019?

Wil jij binnen 1 dag onze sollicitatieprocedure doorlopen en eind van de dag direct weten of we je graag verwelkomen bij ons? Lees dan snel verder en solliciteer. Aanmelden kan tot zondag28 juni.
Hopelijk zien we jou dan op vrijdag 12 juli bij ons op kantoor voor de “Consultant contract in 1 dag binnen de Publieke Sector”.

Consultant PPM

Wil jij meewerken aan het ontwerpen en managen van deze grote verandertrajecten binnen de financiële sector? Bij PwC krijg je die kans als Consultant bij de afdeling Project & Programma Management. Je maakt deel uit van een team van professionals die in nauwe samenwerking met de klant aan uitdagende en complexe opdrachten werkt. Onze klanten zijn zowel (internationaal opererende) banken als verzekeraars en pensioenfondsen. Je wordt uitgedaagd, krijgt trainingen en we besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Deze functie maakt onderdeel uit van het Consulting Traineeprogramma.

Consultant Finance

Wil je werken in een jong en dynamisch team met een passie om de financiële functies van onze klanten te verbeteren? Vind je het leuk om je analytische en communicatieve vaardigheden in te zetten om het verschil te maken? Ben je geïnteresseerd in de commerciële sector? Solliciteer dan nu voor deze functie zodat je met jouw enthousiasme en financiële achtergrond een substantiële bijdrage kan leveren aan complexe en uitdagende projecten binnen Consulting.

SAP S/4 Finance consultant

Do you have a few years of experience in the commercial sector working on issues at the interface of technology, organisation and business processes? Are you passionate about finance, technological innovation, agility, digitalisation and the associated opportunities and challenges? Then be PwC’s SAP S/4 HANA Finance Consultant!

SAP S/4 HANA Cloud Consultant

As a SAP S/4 HANA Cloud Consultant, you will work for and with clients in a multidisciplinary team and/or apply your expertise in IT to challenging and complex transformation and other assignments. You will frequently be a member of an international project team. Your passion for SAP and technology will allow you to help your clients, many of them international firms, leverage added value from their technology.

Are you interested, do you recognize yourself in our purpose and values and do you fit in with the profile?

Consultant Risk , Commerciële Sector

Wil jij werken in een snelgroeiend, dynamisch en multidisciplinair team aan het oplossen van complexe vraagstukken voor middelgrote en grote (internationale) bedrijven? Wil jij jouw ideeën en realisatiekracht inzetten om commerciële organisaties succesvoller te laten zijn? Heb jij een eigen kijk op vraagstukken op het gebied van risicomanagement, internal control en/of compliance en hun bijdrage aan het ‘’future proof’’ maken van die organisaties? Heb je daarnaast een sterke eigen visie en interesse in de mogelijkheden die digitalisering en de toepassing van emerging technologies bieden voor de succesvolle toepassing hiervan? Lees dan zeker verder en stuur ons je overtuigende motivatie en CV.

Consultant Non Financial Risk Management, Financiële Sector

Wil jij klanten helpen bij het beheerst realiseren van hun strategie door hen goed in te laten spelen op veranderingen in wet- en regelgeving en de verwachtingen van hun stakeholders?  Spreekt het je aan om bezig te zijn met de kansen en mogelijkheden van nieuwe technologieën zoals Robotics, AI en Blockchain? Wil jij groeien, impact maken, het beste uit jezelf en je collega’s halen en heb jij een eigen kijk op thema’s als governance, risk management en compliance? Kom dan onze snel groeiende Risk & Compliance Consulting praktijk versterken.

Consultant Financial Risk Management, Financiële Sector

Ben jij net klaar met je bèta master studie en wil jij werken in een jong team aan belangrijke vraagstukken die alles vragen van jouw kwantitatieve en presentatie vaardigheden? Houd je van teamwork en afwisseling door steeds voor verschillende klanten te werken? Heb je een passie voor de financiële sector en houd je van een uitdaging? Solliciteer dan nu voor de positie van Risk Consultant in de financiële sector.


Geplaatst

in

,

door

Tags: