Parijs – Tips en Tourguide

Parijs – Tips en Tourguide

Op deze pagina kan je allerlei tips vinden die je zullen helpen voor het aankomende dagtripje naar Parijs. Dit pagina zal regelmatig bijgewerkt worden, houd het daarom goed in gaten!

Als je je nog niet hebt aangemeld klik dan snel hier!

Weer op 1 november in Parijs

Schermafdruk 2014-10-30 18.36.17

 

Zoals het er nu naar uitziet hebben we lekker weer wandel weer in Parijs! Zorg er wel voor dat je een warme jas hebt voor de zekerheid.

Alle tips op een rijtje

Tip #1 – Mobiele oplader

Omdat we de hele dag buiten zullen zijn kan het zo zijn dat de lading van je mobieltje opraakt. Aangezien de mobieltjes van tegenwoordig over het algemeen niet langer dan 10 uur mee kunnen, zou het handig kunnen zijn om een mobiele oplader aan te schaffen. De prijzen hiervoor zijn relatief laag (vanaf €15,- kan je het al vinden). Let er wel op dat de capaciteit van de oplader (in mAh) ietsje groter is dan de batterij capaciteit van je mobiel, zodat je het minimaal 1 keer en bij voorkeur meerdere keren kan opladen. Hieronder de capaciteiten van een aantal toestellen:

Tip #2 – Wachtrijen

Wil je de Eiffeltoren beklimmen? Wil je dan niet in de gigantisch lange rij wachten zoals hieronder? Dan kan het slim zijn om je kaartjes van te voren al aan te schaffen! Je kan dit aanschaffen bij sites zoals ANWB Tickets en ParisInfo.

Zo hoef je je tijd niet te verspillen met in de rij staan, maar kan je genieten van het tripje!

 

Tip #3 – Reiskussentje

Omdat we twee nachten door gaan brengen in de bus en je waarschijnlijk ook wat slaap nodig hebt is het zeker handig om een reiskussen mee te nemen. Zo kun je nog lekker uitgerust aankomen in Parijs!

Tip #4 – Offline kaarten

Nu je mobieltje nog extra lading heeft kan je het ook gebruiken als kaart/navigatie. Denk er wel aan om een offline kaart app te hebben zodat je geen kosten maakt als je het gebruikt!

Tourguide

Je kunt de tourguide hier downloaden!!