Inhousedag Loyens & Loeff

LET OP! VERPLAATST NAAR 13 OKTOBER!

Beste law & finance/tax studenten! Ook dit jaar zijn wij bij Loyens & Loeff uitgenodigd voor een inhousedag! Wil jij werken en/of stage lopen bij het derde grootste advocaten- en belastingkantoor van Nederland? Meld je dan snel aan via de link in bio of svanatolia.nl/loyensenloeff.

De inhousedag begint met een hapje en een drankje, een bedrijfsintroductie en rondleiding door het nieuwe Hourglass gebouw.* Hierna worden de deelnemers in groepen verdeeld en nemen ze deel aan een interactieve case study.

Een inhousedag is dé kans om op een informele manier kennis te maken met het kantoor, tijdens deze dag leer je de recruiters maar ook de adviseurs kennen en krijg je een proefje van het kantoor en de werkzaamheden.

Loyens en Loeff is op zoek naar jonge talentvolle rechten- en finance/tax studenten uit alle juridische en fiscale gebieden.

Ben jij een ambitieuze student en wil jij werken en/of stage lopen bij een van de meest toonaangevende kantoren van Nederland? Meld je dan snel aan via de link in bio of svanatolia.nl/loyensenloeff.

Datum: Woensdag 13 oktober 2021

Tijd: 15.00 – 17.15

Locatie: Loyens & Loeff, Parnassusweg 300, 1081 LC Amsterdam*

Aanmelden: Link in bio of svanatolia.nl/loyensenloeff.

*Toegang op vertoon van corona toegangsbewijs en ID in de CoronaCheck-app.

*Deze inhousedag is verplaatst naar 13 oktober om een ​​fysiek bedrijfsbezoek mogelijk te maken.


Geplaatst

in

, ,

door

Tags: