Loyens & Loeff

KENNISMAKEN MET LOYENS & LOEFF

Studeer jij Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of fiscale economie? Wil jij met mensen werken die ambitie, gedrevenheid en focus delen op hun werk én daarbuiten? En ben jij op zoek naar een baan waar je volledig jezelf kan zijn? Maak dan nu kennis met Loyens & Loeff!

Bij Loyens & Loeff hoef je je persoonlijkheid niet uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Wij zijn niet op zoek naar zomaar studenten en starters. Wij willen jou en jouw talent, precies zoals je bent. It’s all about personality!

Kennismaken met Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is altijd op zoek naar nieuw talent in het Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of de fiscale economie. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan om met ons kennis te maken: van stages, werkstudentschappen, business courses en andere evenementen voor studenten, tot een heuse Introduction Academy voor starters.

Over Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt ons uniek. We adviseren naar het Benelux en Zwitsers recht en zijn vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Contact

Wil je nader kennismaken of solliciteren? Neem dan een kijkje op www.loyensloeffcareers.com, of neem contact op met één van onze recruiters:

Tim Voogd (civiel)

Tim.voogd@loyensloeff.com – 020 578 50 67

Sjifra de Vries (civiel)

Sjifra.de.vries@loyensloeff.com – 020 578 51 84

Florentine Pahud (fiscaal)

Florentine.pahud@loyensloeff.com – 020 578 59 32

Marieke Arets (business services & ervaren kandidaten)

Marieke.arets@loyensloeff.com – 020 578 59 98