Waarom lid worden?

Je zit in een volle collegezaal en kijkt om je heen. Je realiseert je dat je nog enkele jaren met deze studenten in de collegebanken zult zitten. Als je meer wilt halen uit je studententijd en je horizon wilt verbreden, kun je lid worden van Anatolia. Hiermee steun je Anatolia om activiteiten te realiseren die bijdragen aan de ontwikkeling van studenten. Het lidmaatschap bij Anatolia en het bezoeken van activiteiten bieden je veel voordelen:

• Via Anatolia leer je veel mensen kennen van diverse studies;
  • Je bouwt een sociaal en zakelijk netwerk op;
  • Via Anatolia kom je makkelijk aan een kamer of een stageplek;
  • Je ontwikkelt je op sociaal, cultureel en intellectueel vlak;
  • Je hebt een plek waar je elke week terecht kunt;
  • Je hebt de mogelijkheid om bestuurservaring op te doen;
  • Je steunt met jouw lidmaatschap de activiteiten die wij realiseren voor het ontwikkelen van Turkse studenten;
  • Ten slotte krijg je als lid korting én voorrang bij activiteiten boven niet-leden.

Hoe kun je lid worden?

Om lid te worden van Anatolia, dien je het lidmaatschapsformulier in te vullen. Door het formulier in te vullen ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden (zie onder). De contributie bedraagt 25 euro per collegejaar. Als lid word je uiteraard per e-mail op de hoogte gehouden van alle activiteiten.

Algemene Voorwaarden

• Je bent 18 jaar of ouder en studerende/afgestudeerd aan een MBO, HBO of WO-instelling of zit in het laatste jaar van je HAVO of VWO-opleiding.
  • Door het lidmaatschapsformulier in te vullen geef je Anatolia toestemming om de contributie van 25 euro per collegejaar automatisch van je rekening af te schrijven.
  • Het lidmaatschap gaat in na het invullen van het lidmaatschapsformulier en is geldig tot het eind van het volgende collegejaar (1 september).
  • Het lidmaatschap wordt elk collegejaar stilzwijgend verlengd.
  • Opzegging van het lidmaatschap dient uiterlijk 1 september (van het nieuwe collegejaar) per e-mail plaats te vinden: stuur een mail naar info [apenstaartje] svanatolia.nl.

Klik om verder te gaan:

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en wil lid worden