Inhousedag Van Doorne

Inhousedag: Van Doorne

Lijkt het jou interessant om een kijkje te nemen binnen bij een van de meest toonaangevende advocatenkantoor van Nederland? Wil je deelnemen aan een workshop geleverd door hen? Dan is dit jouw kans! Meld je dan aan voor de inhousedag bij Van Doorne op donderdag 8 november! Meld je nu nog aan via www.svanatolia.nl/vandoorne. Wees er snel bij, want VOL=VOL!
Op donderdag 8 november verwelkomt Van Doorne ons op hun kantoor in Amsterdam, waar jij als ambitieuze Rechtenstudent een workshop kunt volgen! Dit kantoorbezoek geeft jou de kans om op een informele manier kennis te maken met Van Doorne. De dag zal worden afgesloten met een borrel. Wil jij erbij zijn? Meld je dan voor donderdag 8 november aan via www.svanatolia.nl/vandoorne.

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 175 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren zij hun cliënten al bijna 90 jaar. Naast een grote en hoogwaardige transactiepraktijk heeft Van Doorne ook een toonaangevende procespraktijk en een notariaat. Daarnaast treden zij op als rijksadvocaat voor het Ministerie van Financiën en de Belastingdienst. Ze zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten ze ook aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor de cliënten. Van Doorne gaat verder én blijft dichtbij.

Lijkt het je leuk om op een informele wijze kennis te maken met Van Doorne, meld je dan nu aan vóór donderdag 8 november a.s. door het aanmeldformulier in te vullen op www.svanatolia.nl/vandoorne
Let op: VOL=VOL

Datum: donderdag 8 november
Tijd: 15.00-18.00
Adres: Jachthavenweg 121, Amsterdam


Geplaatst

in

,

door

Tags: