Inhousedag PostNL

PostNL

Anatolians! Ben jij een ambitieuze student die zit in zijn/haar eindfase van een HBO/WO- of masterstudie en sta je aan het begin van je carrière? Ben je niet bang voor verandering en vernieuwing? Dan ben je bij PostNL op je plek! Meld je voor donderdag 12 januari  aan voor de inhousedag via www.svanatolia.nl/postnl.

PostNL is marktleider op het gebied van post en groeit op het gebied van pakketten en e-commerce. PostNL innoveert, vernieuwt en verbetert continu. Stilstand is voor PostNL namelijk geen optie. PostNL dankt hun succesvolle geschiedenis aan een krachtige toekomstvisie. De veranderingen in het bedrijf hebben alles te maken met andere marktomstandigheden. Daarom speelt PostNL in op de ontwikkeling van nieuwe logistieke modellen en het bedenken van vernieuwende diensten.

Om succesvol te kunnen blijven, stopt de zoektocht naar gedreven collega’s nooit. Zo daagt PostNL nu starters met ambitie uit om de stap naar ons loopbaanprogramma Young Executive Programme (YEP) te zetten.

Het Young Executive Programme (YEP) is een driejarig loopbaanprogramma dat je met een groep van circa 15 starters volgt. Je werkt intensief met elkaar samen en leert van én met elkaar. Gedurende drie jaar staan de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden en kennis van het bedrijf centraal. Je kunt kiezen uit vier verschillende richtingen: Business, IT, Logistics of Finance. Je krijgt meteen eigen verantwoordelijkheid in de verschillende functies die je uitvoert. Het doorlopen van het YEP levert een grote bijdrage aan jouw ontwikkeling.

Daarnaast bestaan er ook veel mogelijkheden voor verschillende stages. Als stagiair maak je onderdeel uit van het team, dus krijg je ook de daarbij behorende verantwoordelijkheden. De andere stagiairs ontmoet je bij de wekelijkse lunch of andere activiteiten. Hiervoor kan je een open sollicitatie sturen.

Ambitieuze studenten worden daarom uitgedaagd met diverse mogelijkheden binnen het bedrijf. Wil je hier meer over weten en jezelf oriënteren over wat PostNL jou te bieden heeft? Meld je dan nu aan voor de PostNL inhousedag! Meld je uiterlijk voor donderdag 12 januari aan via svanatolia.nl/postnl.

Aanmelden kan t/m donderdag 12 januari via: www.svanatolia.nl/postnl

Datum: dinsdag 17 januari
Tijd: 13.45 – 21.00
Locatie: Prinses Beatrixlaan 23, Den Haag


Geplaatst

in

door

Tags: