Inhousedag Nauta Dutilh

Beste rechtenstudenten! Wil jij kennismaken met één van de grootste advocatenkantoren van de Benelux? Op woensdag 1 mei gaan wij namelijk langs bij NautaDutilh! Deze inhousedag zullen we beginnen met een lunch, gevolgd door een inhoudelijk programma. Wil jij hier bij zijn? Meld je dan snel aan via svanatolia.nl/nautadutilh/!

Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies en je je carrière een vliegende start wilt geven, ben je bij NautaDutilh aan het goede adres! NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg én New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn ze één van de grootste advocatenkantoren in de Benelux en draaien ze mee in de wereldwijde juridische top. Omdat ze daarnaast onafhankelijk zijn, bepalen zij hun eigen koers. Bepaal jij ook altijd je eigen koers en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan maken zij graag kennis met je!

We zullen de inhousedag om 13:00 uur beginnen met een lunch. Na een welkomst woordje gaan we aan de slag met een inhoudelijk programma. Natuurlijk zal er ook de gelegenheid zijn om al je vragen te stellen, waarna we de inhousedag zullen afsluiten rond 16:00 uur. Wil jij dit niet missen en mee met ons op woensdag 1 mei? Meld je dan snel aan via svanatolia.nl/nautadutilh/!

Datum: woensdag 1 mei

Tijd: 13.00 – 16.00

Locatie: Beethovenstraat 400, Amsterdam


Geplaatst

in

door

Tags: