Inhousedag: Loyens & Loeff

Beste rechtenstudenten! Ook dit jaar zijn wij bij Loyens & Loeff uitgenodigd voor een inhousedag! Loyens & Loeff is met zo’n 900 adviseurs een van de meest toonaangevende advocatenkantoren van Nederland. De middag begint met een heerlijke lunch waarna een inhoudelijk programma wordt gegeven. Wil jij weten hoe het is om bij Loyens & Loeff te werken en wil jij hieraan deelnemen? Dan is dit jouw kans! Meld je nu aan via: www.svanatolia.nl/loyensenloeff.

Loyens & Loeff heeft een brede expertise op juridisch en fiscaal gebied. Naast het leveren van persoonlijk advies van hoge kwaliteit, hechten zij veel waarde aan onder andere diversiteit. Zij stellen ambitie voorop; het gaat er niet om wie je bent of waar je vandaan komt. Hierom zijn ze ook sinds 2018 partner van ECHO (Expertise Centre on Diversity Policy), zodat ze iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, thuis kunnen laten voelen op het werk.

Waarom is deze inhousedag voor jou interessant? Een inhousedag is dé kans om op een informele manier kennis te maken met het kantoor, leer je de recruiters maar ook de adviseurs kennen en krijg je een proefje van het kantoor en de werkzaamheden. Ben jij een ambitieuze rechtenstudent en wil jij werken en/of stage lopen bij een van de meest toonaangevende kantoren van Nederland? Meld je dan snel aan via www.svanatolia.nl/loyensenloeff.

Datum: woensdag 4 maart 2020

Tijd: 12.30-15.30

Adres: Loyens & Loeff, Fred. Roeskestraat 100, 1076 ED Amsterdam

Geplaatst

in

door

Tags: