Inhousedag De Brauw Blackstone Westbroek

Samen met De Brauw Blackstone Westbroek organiseren wij een online inhousedag voor jullie op donderdag 11 februari! Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn bij De Brauw tijdens en na je studie? Wil jij netwerken en kennismaken met De Brauw? Meld je dan aan voor de online inhousedag via svanatolia.nl/debrauw!

De Brauw Blackstone Westbroek is een internationaal advocatenkantoor met het hoofdkantoor in Amsterdam. Vanuit dit kantoor wordt 70% van de grootste bedrijven met het hoofdkantoor in Nederland bijgestaan. De Brauw heeft meerdere awards ontvangen, waaronder bij de Chambers Europe Awards 2020 voor Nederlands beste advocatenkantoor van het jaar. Verder zijn ze actief bezig met diversiteit en inclusie, door onder andere mensen te werven met verschillende interesses, ervaringen en nationaliteiten. Ook hier hebben zij een award voor gekregen tijdens de Chambers Diversity & Inclusion Awards: Europe 2019!

De inhousedag zal starten met een kantoorpresentatie. Hierbij zal er genoeg ruimte zijn om al je vragen te stellen. Na een pauze zal de inhousedag vervolgd worden met een workshop (online) presenteren. Zo kan jij je presentatievaardigheden ontwikkelen met de tips & tricks van deze workshop gegeven door De Brauw!

Zien wij jou ook op onze online inhousedag met De Brauw Blackstone Westbroek? Meld je dan snel aan via svanatolia.nl/debrauw!

Datum: donderdag 11 februari 2021
Tijd: 14:00 – 17:00
Locatie: online
Let op! Deze inhousedag is alleen voor WO studenten.


Geplaatst

in

door

Tags: