Inhousedag Achmea

Het is weer zover, de eerste inhousedag van het academische jaar staat voor de deur! Op woensdag 7 oktober zal de online inhousedag met Achmea plaatsvinden. Ben jij op zoek naar een traineeship, talentship, startersfunctie of stage? Wil jij oriënteren wat je na je studie wilt doen? Wil jij graag kennis maken met Achmea? En wil jij erachter komen wat je met jouw studieachtergrond kan betekenen voor Achmea? Dan is deze online inhousedag daar de perfecte kans voor!

Vraag je je af waarom deze inhousedag relevant is voor jou? Achmea is de grootste verzekeraar van Nederland en is ook een van de grootste werkgevers in de financiële dienstverlening. Samen met 16.000 collega’s kun jij het verschil maken voor de klanten. Er valt dan ook genoeg te leren! Ben jij op zoek naar een uitdaging en ben je ambitieus en innovatief? Pak dan deze kans om een kijkje te nemen bij Achmea en wie weet wordt dit wel het begin van jouw carrière!

Tijdens de inhousedag zullen wij beginnen met een interactieve bedrijfspresentatie waarin we meer leren over Achmea als werkgever. Er zal onder andere een Kahoot! quiz plaatsvinden, dus houd dan ook je smartphone gereed! Na deze introductie zal er een workshop gegeven worden over de eenzaamheid onder jongeren, die nu tijdens de corona-crisis nog meer zichtbaar is geworden. Achmea zet zich in voor het ondersteunen van deze jongeren, en jij kunt tijdens deze workshop ervaren hoe het is om impact te maken als een organisatie die zich midden in de samenleving bevindt. Ook kun je in gesprek gaan met de werknemers en trainees van Achmea om al je vragen te stellen.

Zien we jou ook terug op de inhousedag? Aanmelden kan tot en met 4 oktober 19:00 uur via www.svanatolia.nl/achmea

Datum: Woensdag 7 oktober 2020
Tijd: 13:00-16:00
Locatie: Online
Aanmelddeadline: Zondag 4 oktober om 19:00 uur
Aanmelden kan via: www.svanatolia.nl/achmea


Geplaatst

in

door

Tags: