Informatie avond: Eerste hulp

Weet jij wat je moet doen als iemand bijna stikt? Weet jij hoe je ermee om moet gaan als iemand plotseling flauwvalt? Ben jij benieuwd naar de basisregels van eerste hulp? Meld je dan nu aan en kom ook naar de eerste hulp workshop van Anatolia op woensdag 24 april en leer de do’s en don’ts van eerstehulpverlening bij een ongeval!

Meld je nu aan via http://svanatolia.nl/eerstehulp/

Eerste hulp bij ongevallen is hulp die door normale mensen geboden kan worden in afwachting van professionele eerstehulpverleners, zoals de ambulancezorgverlening. Eerste hulp is niet alleen van toepassing op levensbedreigende situaties zoals een hartaanval, maar ook kleine ongevallen zoals brandwonden.

Ook zijn er meerdere methodes en technieken bij het gebruik van eerste hulp. Een van de meest bekende methodes is de ABCDE-methodiek.

Kennis van deze methodiek en eerste hulp in het algemeen is niet alleen van belang om je zekerder te voelen over jezelf, maar het is ook van essentieel belang om een verschil te kunnen maken in iemand anders leven.

Om deze kennis goed op te doen is ook een goede instructeur nodig. Onze workshop zal gegeven worden door Seher Makineli. Zij is een geneeskundestudent, die al heel ervaren is in het geven van cursussen en workshops over eerste hulp.

Seher is voornamelijk gespecialiseerd in het geven van trainingen en workshops gericht op de basisvaardigheden van eerste hulp. Tijdens de workshop zal zij dan ook op interactieve wijze uitleg geven en zullen er ook enkele oefeningen gedaan worden.

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan snel aan via http://svanatolia.nl/eerstehulp/

Datum: woensdag 24 april

Tijd: 18.00 – 21.00 uur

Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam, OZW-7B01

NB: SV Anatolia is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit handelingen die gedaan worden naar aanleiding van het geleerde in de workshop.


Geplaatst

in

,

door

Tags: