Beginners Workshop Gebarentaal

Op 16 februari 2022 hopen wij jullie weer te mogen verwelkomen bij onze eerstvolgende academische activiteit: een workshop gebarentaal! Petra van den Berg – Bouterse, docent Nederlandse gebarentaal, zal ons gebarentaal op basisniveau leren. Wil jij deze workshop bijwonen? Meld je dan snel aan via www.svanatolia.nl/gebarentaal, want er is een beperkt aantal plekken!

Met behulp van deze workshop kunnen wij enkele gebaren in het dagelijkse leven gebruiken om het communiceren in bepaalde situaties te vergemakkelijken en zo bij te dragen aan gelijkheid binnen de samenleving. 

*Voorlopig zal de workshop onder voorbehoud fysiek plaatsvinden op de Vrije Universiteit. Afhankelijk van de Covid-19 maatregelen kan hier verandering in komen. Wij houden jullie op de hoogte! Indien de workshop fysiek zal plaatsvinden, vragen wij jullie om een mondkapje te dragen bij het betreden van de Vrije Universiteit in verband met de mondkapjesplicht. Voor dit event zal er GEEN coronatoegangsbewijs gevraagd worden.  

Datum: Woensdag 16 februari 2022
Inloop: 18:30u, Lezing: 19.00u – 21.00u
Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam
Lokaal: HG-11A24
Aanmelden: www.svanatolia.nl/gebarentaal  
Voertaal: Nederlands
Toegang: Alleen voor leden
Prijs: €5,-
Vol = vol!


Geplaatst

in

door

Tags: